Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Randers C

kontorhotel, kontor i Randers C til leje

Hos EasyOffice Randers, er lokale 2.05 ledigt. Book kontoret i Randers idag, vi tilbyder nem etablering i central bel...

Kontorlokaler til leje i Randers – Lokale 2.05
Kontorhotel i Randers centrum – Find dit nye kontor i smagfuldt EasyOffice kontorhotel i Randers, som ligger i en flot bygning direkte ud til Lille Voldgade overfor den velkendte “Sandwichshop”. Ejendommen er en flot hvidpudset bygning med et unikt, moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet både indvendig og udvendig.

I EasyOffice Lille Voldgade, har du mulighed for at leje 1 og 2-plads kontorer, hvor du deler adgang til husets lækre fællesfaciliteter med de øvrige lejere. Fællesområderne er indrettet med god smag og personlighed. Kontorerne er fordelt på 2 etager – 1. sal og 2. sal, hvor de fremstår lyse og venlige dels på grund af de mange vinduer og dels grundet glaskontorerne. På begge etager er der mødelokaler, som kan rumme 8-12 gæster og som kan bookes online via mødekalender. Der er også to veludstyrede køkkener. De smagfuldt indrettede loungeområder, gør ventetiden for gæster nem og behagelig.

Læs mere om Lille Voldgade her – se yderligere vores øvrige kontorlokaler til leje i Randers her

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til et flot mødelokale og flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø, med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen.

Se også vores andet kontorhotel i Randers Vestergade 10-12