Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Århus C

kontorhotel, kontor i Århus C til leje

Hos EasyOffice Århus er lokale P.01 ledigt. Book kontoret hos EasyOffice Århus i dag. Vi tilbyder nem etablering og e...

Kontorlokaler til leje i Århus – lokale P.01


Skal dit nye kontor ligge centralt i Århus? – Så bliv en del af vores kontorfællesskab i Århus. I Århus har vi kontorer fra 1-6 arbejdspladser. Vores priser inkluderer eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til mødelokaler og fællesarealer. Fællesfaciliteterne inkluderer blandt andet køkken, loungeområde og toiletfaciliteter. Mødelokalerne kan bookes online via portal. I mødelokalerne er der både whiteboard og flatscreen. Herudover får du også adgang til mødelokalerne på vores øvrige lokationer. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Herudover er der ligeledes mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. EasyOffice tilbyder kontorlokaler til leje i Århus i en fin og nyistandsat ejendom på Marselis Boulevard 169. Ejendommen ligger tæt på centrum og lige ved motorvejsafkørsel E45 til Århus C. Kontorhotellet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum og Århus hovedbanegård. Bygningen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold, så du som lejer nemt vil kunne komme til og fra dit kontor. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder både i forbindelse med ejendommen og bagved ejendommen.