Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Århus C

15 m2 kontor i Århus C til leje

Kontoruniverset velfungerende og inspirerende kontorfællesskab, har fået et ledigt kontor

Bliv en del af Kontoruniverset på [xxxxx] 1, 8000 Aarhus C

Vi har gode tilkørselsforhold og bor kun 5 lyskryds fra motorvejen E45, 2 minutter fra Molslinjen og 10 minutters gang fra banegården. Så uanset hvor du kommer fra, er der let adgang til ejendommen, ligesom det er nemt for dine kunder at komme hertil. Der er gode gratis parkeringsmuligheder helt tæt på adressen.

Her kan du få eget kontor, benytte de øverige faciliteter og samtidig være en del af fællesskabet med netværk og sparring. Du kan lukke døren og koncentrere dig, når der er behov for det og låse når du forlader dit kontor. Eller du kan åben døren og være en del af Kontoruniverset´s inspirerende og dynamiske arbejdsmiljø.

Der er mulighed for at leje 1 lokaler på 35 m2 hvor der er plads til 1-6 skriveborder og koster 14.000 pr. mdr. Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger.

1 lokale på 15 m2, hvor der er plads til 1-3 skriveborder. Pris er 8.000 kr. pr. mdr.  Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger. 

Alle lejemål har 3 måneders depositum. Det er også muligt at leje møbler, så du bare skal flytte ind.

Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til professionelle mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter i de bevaringsværdig lokaler i den tidligere Amstgård. Ejendommen og indretningen er yderst præsentabel og stemningsfuld.

Mødelokaler bookes o...