Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab i Aalborg

Leje af kontor i Aalborg giver gode muligheder for virksomheder der ønsker placering i en stor by til en relativt lav husleje

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Aalborg Centrum

Et kontor i Aalborg åbner mange muligheder for virksomheder, der leder efter et kontor med en mindre husleje end i København og Århus, men som ikke vil give afkald på de fordele det medfører at have kontor i en af Danmarks største byer.

Aalborg tilbyder rigtig gode transportmuligheder for virksomheder, da byen udover at have Aalborg Havn også har Aalborg Lufthavn med op til 40 daglige afgange til og fra København, hvilket gør Aalborg til en rigtig attraktiv placering for virksomheder, der vil kunne nå hele det danske marked.

Leje af kontor i Aalborg er perfekt for virksomheder, der vil være placeret i et dynamisk byliv, men som ikke er interesseret i den høje husleje en adresse i hovedstaden medfører.

Fakta om Aalborg Centrum:
Demografiske forhold:

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og Jyllands næststørste by.

Der er ca 123.000 indbyggere i Aalborg (i 2010)Aalborg Kommune

Information om Aalborg på Wikipedia

Statistikker om Aalborg (Danmarks Statistik)

Kort over Aalborg

Trafik i Nordjylland, herunder Aalborg (Trafikken.dk)


Kontorhotel/Kontorfællesskab i Aalborg Centrum
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Aalborg Centrum lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Nordjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden