Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab i Vejle

Leje af kontor i Vejle giver en fantastisk placering i et af Danmarks vigtigste industriområder

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Vejle Centrum

Vejle er Danmarks niendestørste by og Jyllands syvendestørste by. Vejle er placeret i Midtjylland og har Kolding, Fredericia og Horsens som nabobyer. Ved at leje kontor i Vejle får man derved en placering i et af Danmarks vigtigste industriområder, Trekantsområdet, med et stort grundlag for fremtidige samarbejdspartnere. Der er desuden planer om at udbygge motorsvejsnettet omkring Vejle yderligere så byen i fremtiden bliver endnu mere tilgængelig fra resten af Jylland.

Tidligere har Vejle været kendt for sin store tekstilindustri, men efter at stort set alle tekstilvirksomheder valgte at lukke for produktionen i Danmark er Vejles erhvervsliv nu i højere grad præget af det store antal af IT-virksomheder, der er kommet til i byen, hvilket har givet byen tilnavnet ''Danmarks Silicon Valley''.

Vejle er udover industri også kendt for sin flotte natur, hvilket giver en unik kombination som man kun finder i få industribyer. Vejle er bygget op omkring Vejle Fjord, hvilket giver midtbyen en natur som kun få større danske byer kan hamle op med.

Fakta om Vejle Centrum:
Demografiske forhold:
Vejle er Danmarks niendestørste by og Jyllands syvendestørste by.
Der er ca 51.000 indbyggere i Vejle (i 2010)

Vejle Kommune
Information om Vejle på Wikipedia
Statistikker om Vejle (Danmarks Statistik)
Kort over Vejle

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Vejle Centrum
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Vejle Centrum lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden