Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Hillerød

10 - 60 m2 kontorfællesskab i Hillerød til leje

BUCH BUSINESS CENTER – det moderne kontorfællesskab

Velfungerende og nyistandsat kontorfællesskab fra 2022 – Få kontorer tilbage.

Området:
Lejemålet er en del af Hillerød’s eftertragtede erhvervskvarter, ca. 2 km. fra Hillerødsmotorvejen afkørsel 16 – Frederiksværk, 5 min. fra centrum af Hillerød og ca. 3 km. fra Hillerød St.

Gefionsvej 6A-C blev bygget i år 1986, og udgør samlet 3.866 m². Ejendommen, der tidligere har fungeret som skattekontor, er i 2021/22 omdannet til etBUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige moderne og præsentable udtryk. Nye tekøkkener, toiletter, baderum, telefonrum, hyggelige loungeområder, mødelokaler, kantine – alt sammen for at kunne leve op til standarden for et BUCH BUSINESS CENTER, med plads store såvel som små lejere.

Ejendommen ligger i et dynamisk erhvervsområde med både engroshandel, administrations- og servicevirksomheder, detailhandel, liberalt erhverv og lignende. Det er let at komme til adressen både med bil og med offentlige transportmidler.

Ejendommen er i marts 2024 over 98% udlejet.

Lejemålet:
Lejemålene tilgås via et pænt og præsentabelt glasindgangsparti, med mulighed for at parkere lige foran. De ledige kontorer er beliggende i ejendommens stueplan og 1. sal.

Som lejer kan man frit gøre brug af fiber internet, fælles mødefaciliteter, tekøkkener, frokoststue (frokost fra Nordsjælland Catering), telefonrum, hyggelige loungeområder og toiletter/bad.

Hvorfor blive en del af BUCH BUSINESS CENTER?:...