Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Slagelse

10 - 20 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Slagelse til leje

Kontor på toppen af VestsjællandsCentret i Slagelse

Væxthuset kontorhoteller kan nu tilbyde dig og din virksomhed flotte lokaler på toppen af VestsjællandsCentret center https://www.vscs.dk

Kontorhotellet indeholder et stort og lyst venteområde til gæster, lyse cellekontorer, hvor man kan nyde udsigten til centeret fra nogle af kontorerne.
Yderligere er der naturligvis – som altid i Væxthuset kontorhoteller – adgang til gratis mødelokale, stort lokale og god med gulvplads. Gratis parkering, overvågning, bad og omklædning m.m, plus handicapvenlige forhold.

Kontorhotellet ligger tæt ved Slagelse st. Vest motorvejen E20, og Slagelse centrum, med de hyggelige gågader og torvemiljøer.

Der er allerede udlejet lokaler til lejere indenfor klinik og liberalt erhverv. Så er du blevet nysgerrig på hvad vi kan tilbyde netop dig, så er vi altid klar til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53531717, eller send mail på info@vxh.dk