Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i København K

10 - 1000 m2 kontorhotel i København K til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Pilestræde 60

Forvent en række spændende nye muligheder ved dit skrivebord, takket være et stilet kontor på Pilestræde 60, København. Bliv en del af en voksende økonomi primært inden for tjenesteydelser og handel fra Danmarks centrum for finans. Vælg din foretrukne transportmetode med bus, tog eller metro fra Nørreport station, alt sammen inden for 5 minutters gåtur. Vil du tiltrække gæster langvejs fra? Sørg for at give dem et godt førstehåndsindtryk ved at køre 30 minutter for at byde dem velkommen ved Københavns Lufthavn. Vi har den perfekte arbejdsplads til dig, lige fra hurtige møder til langvarige projekter.

Professionelle kontorer venter dig på Pilestræde 58. Parker på en af vores 400 lokale parkeringspladser, og gør dig klar til vigtige beslutninger i vores stille privatkontorer – og der er også friskbrygget kaffe. Mød kunder og kolleger i fuldt møblerede coworking-områder og moderne mødelokaler, som inkluderer hurtig wi-fi.Når du skal væk fra skrivebordet, kan du åbne døren til Københavns smukke by fyldt med museer, haver og et flot slot – alt sammen inden for 12 minutters gåtur. Når du skal gøre et godt indtryk, så tag hen til nærliggende restauranter for at byde gæster på noget lækker dansk mad.

Hos Regus Raadhuspladsen kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til bac...