Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Århus V

15 - 500 m2 kontor, kontorhotel i Århus V til leje

Eget kontor i nyrenoverede rammer på Workspace Campen

Efter en gennemgribende renovering slår vi igen dørene op for kontorhotel Workspace Campen på Viborgvej 159A i Aarhus V.

Workspace Campen har undergået en enestående forvandling til et moderne kontorfællesskab, der møder nutidens behov for fleksible kontorløsninger.

De 5.500 nyindrettede kvadratmeter rummer møblerede kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-40 brugere, 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, te-køkkener med god kaffe, bemandet reception med posthåndtering, kantine med lækker flex-frokostordning, store/små lagerrum og ventilation, der sikrer optimalt indeklima. Lokalerne kendetegnes af et råt industrielt look, 7 meter til loftet, genbrugsmaterialer anvendt på stilfuld manér, masser af lys og god akustik.

Vi tilbyder dit helt eget kontor med alt hvad du behøver for at drive din virksomhed. Vi har et stort udvalg af lokaler i forskellige størrelser, så alt afhængig af hvad behovet er, kan vi som regel opfylde det. Vi har fællesarealer som er tilknyttet dit lejemål, du kan bl.a. booke et af vores mødelokaler eller bruge vores kantinefaciliteter. Vi stiller faciliteterne til rådighed, så du kan få arbejdsro - og når behovet er der - fællesskabet i kaffebaren og over frokosten med alle de andre iværksættere på kontorhotellet.

Eget kontor på Workspace Campen: fra 4.800 kr./måned

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel hos Driftsleder Gert Ingemann på 28927104 eller via workspace.dk...