Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i København K

20 - 120 m2 kontorhotel, kontor i København K til leje

Kontorfællesskab med udsigt til Kongens Have

Vi tilbyder eksklusive kontorer i vores hyggelige og smukke kontorfællesskab til leje på Kronprinsessegade 36 lige overfor Orangeriet med udsigt til Kongens Have. Se video af lokaler (køkken og mødelokaler kan kun ses på billeder). Mulighed for frokostordning. Perfekt til konsulent, coach, IT mv.
Vi har lige nu fem kontorer til leje:

Kontor A koster 16.000 / måned. Det har udsigt til Kongens Have.
Kontor G koster 9.500 / måned.
Kontor D koster 9.500 / måned (egen indgang).
Kontor B og C kan også lejes for 24.000 (udsigt til Kongens Have) evt. i kombination med D - ring/skriv for forespørgelse.

Lejemål er herskabeligt og lækkert og med elevator direkte ind i lejemålet, samt nyistandsat præsentabel opgang.

Alle kontorer har desuden andel af lejemålets fællesarealer, dvs. lokalerne E, H, I, herunder fælles mødelokale (billede 5) med storskærm og Teams.

Kontakt os for en fremvisning, da lokalerne skal ses!

Fem minutters gang til city, lige overfor Orangeriet og Kongens Have.

Adgang til mødelokale med storskærm, fibernet, to marmortoiletter, fuldt køkken, mulighed for frokostordning, rengøring, adgang til bad, gårdmiljø, cykelparkering, tæt på offentlig transport (Kongens Nytorv Metro og Østerport).

Kontakt os uanset hvad - vi kan finde en løsning efter behov, også hvis du/I har andet behov - så lad os tage en snak. Kontaktpersoner er Kim og Jakob.

Lokalerne er møbler...