Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Vejle Centrum

180 m2 kontorfællesskab, kontor, klinik i Vejle Centrum til leje

NYT kontorfællesskab i Vejle centrum

Nu har du mulighed for, at blive en del af et nyoprettet kontorfællesskab, i en af Vejle mest ikoniske bygninger, og i det absolutte centrum af byen.

En af Vejle smukkeste og mest charmerende ejendomme, den gamle Hess bygning, også kendt som Villa Flegborg, som i dag primært huser Det Nationale Sorgcenter, er en bygning som de fleste Vejlensere kender.

Nu omdannes ca. 180 m² på ejendommens yderst charmerende tagetage, til et fællesskab for mindre kontorer og klinikker. Der vil i alt blive plads til 4 separate kontorer i lokalerne, og ønsker man at deles om et kontorlokale, er man velkommen til det. Kontorerne vil være af varierende størrelse, og vil prismæssigt ligge imellem 3.500 og 4.500 kr. pr. mdr. + moms.

Lejemålet har tidligere været benyttet til en fysioterapeut og psykologpraksis, men er yderst anvendeligt til stort set alle former for liberalt erhverv, samt klinikformål.

Lokalerne er alle med lyse trægulve, gipslofte og synlige spær/bjælker.

Der er mulighed for leje af parkeringspladser ved ejendommens indgang, ligesom der flere steder i området er mulighed for betalingsparkering eller gratis parkering i kortere perioder.

Der er ikke mulighed for handicap adgang til lokalerne.