Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Åbyhøj

23 - 150 m2 kontor, kontorfællesskab i Åbyhøj til leje

Kontorlokale på 23 kvm til leje hos [xxxxx] i Aarhus

Er I på udkig efter et erhvervslokale til leje i Åbyhøj? Og kunne I tænke jer at blive en del af et energisk, ambitiøst og uformelt fællesskab på Søren Frichs Vej?

Vores kontor er strategisk placeret i Søren Frichs Parken på grænsen mellem Aarhus C og Åbyhøj med nem adgang til både offentlig transport, Ringgaden, Ringvejen og motorvejsafkørslen i Aarhus S.

Lokalet her ligger i stueplan tæt på hovedindgangen og måler 23 kvm. Der er pt. 3 kontorpladser inkl. bord og stole (mulighed for 4 kontorpladser) foruden et bord som frit kan benyttes efter behov samt en 70” TV-skærm.

Faciliteter:
I vil have adgang til ca. 150 kvm fælles areal med eget mødelokale, spiseplads og toiletfaciliteter foruden et køkken med fuld service, opvaskemaskine og køle-/fryseskab.
Det vil også være muligt at benytte vores fuldautomatiske kaffemaskine.
Der er desuden mulighed for parkering, og prisen for en parkeringsplads er 9.000 kr. pr. år ekskl. moms - alt sker efter aftale med Olav de Linde.
Der er ligeledes mulighed for frokostordning i Søren Frichs Parken gennem
enten MIB eller Dinner de Luxe.

Huslejen er inkl. 1000/1000 Mbit/s internet, forbrug og rengøring to gange ugentligt.
Lejeperioden aftales nærmere mellem begge parter.
Depositum svarende til 3 måneders husleje ekskl. aconto.