Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab i København

Mange fordele ved at have kontor i København

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i København K

København er Danmarks hovedstad og har cirka 1.200.000 indbyggere. København er Danmarks aller største byområde og omfatter i alt 18 kommuner, med Københavns Kommune i centrum med cirka 530.000 indbyggere. Københavnsområdet ligger i Hovedstadsregionen som fylder cirka 3030 kvadratkilometer og har i alt 1.900.000 indbyggere. København er også en del af øresundsregionen som er under drastisk udvikling og som dækker i alt 20.649 kvadratkilometer og omfatter 3,7 mio. indbyggere.

Selve Københavns by ligger Sjællands østkyst og breder sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerkanske bydele. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.

I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen og byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark, nationens kulturelle og økonomiske center samt et vigtigt trafikknudepunkt med Danmarks største lufthavn og banegård samt en af de største havne.

Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800, hvor den nuværende hovedstad kun udgjorde et mindre fiskerleje.

Der er mange fordele ved at placere sit kontor i København. Undersøgelser viser da også, at virksomheder foretrækker at lægge deres kontor i København og omkringliggende byer, når de skal vælge hvor de skal bo.

Fordelene ved at placere sit kontor i København er bl.a., at der er et godt rekrutteringsgrundlag grundet de mange mennesker i byen, og at den offentlige transport er hurtig og dynamisk i storbyen.

Derudover placerer mange virksomheder deres kontor i København fordi de gerne vil være tætte på deres kunder, samarbejdspartnere mv. At placere sit kontor i København kan også lette transporten, hvis mange medarbejdere bor inde i byen. Leje af kontor i København kan være lidt dyre end leje af kontor andre steder, men den øgede udgift tjener sig oftest ind igen via alle de andre forhold.

Leder du efter kontorfællesskab eller et kontorhotel? På dette site finder du en samlet oversigt over kontor til leje hot kontorfællesskaber og kontorhoteller i København. Vælg en by eller et område ude til højre, find det kontorfællesskab eller kontorhotel, der appellerer til dig og få tilsendt yderligere information herom.

Fakta om København K:
Demografiske forhold:
København er Hovedstaden i Danmark.
Der er ca 1,2 mio i København (i 2010)
Byområdet København består af en række kommuner, herunder Københavns Kommune-

Politiske organer i København:
Københavns Kommune
Københavndre bys lokalråd

Flere oplysninger om København:
Information om København på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over København
Trafik i København (Trafikken.dk)


Kontorhotel/Kontorfællesskab i København K
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i København K lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele København med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden