Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab i Roskilde

Leje af kontor i Roskilde giver gode vækstmuligheder og gode lokaler til en fair pris

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Roskilde

Roskilde er Danmarks 10. største by, og ligger centralt placeret på Sjælland. Roskilde er en ideel by til placering af kontoret, fordi Roskilde kommune er en kommune i vækst og faktisk den 3. største på hele Sjælland. Infrastrukturen i Roskilde er rigtig god, og bor man fx i København er det ikke noget problem at pendle frem og tilbage via det gode bus- og tognet der findes i Roskilde. Desuden kan der være en økonomisk fordel i at placere sit kontor i Roskilde, da huslejen ofte er billigere end i hovedstaden, og man vil derfor ofte opleve, at man får ''mere for pengene'' i Roskilde. Udover det, er Roskilde en by der er rig på kultur og gode naturoplevelser i form af Roskilde Domkirke og Roskilde fjord.

Fakta om Roskilde:
Demografiske forhold:
Roskilde er den 10. største by i Danmark.
Der er ca 46.701 i byen, og 81.285 i kommunen (i 2010)

Flere oplysninger om Roskilde:
Roskilde Kommune
Information om Roskilde på Wikipedia
Statistikker om Roskilde (Danmarks Statistik)
Kort over Roskilde


Kontorhotel/Kontorfællesskab i Roskilde
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Roskilde lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden