Findkontorfaellesskab.dk

Find kontorfællesskaber med ledige pladser i hele Danmark.

Kontorfællesskab i Helsingør

Leje af kontor i Helsingør giver en placering i en by med et voksende erhvervsliv og kort afstand til Sverige

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Helsingør

Helsingør er Sjællands tredjestørste by og ligger placeret i det østlige Nordsjælland ved den smalleste del af Øresund og er derfor kun få kilometer væk fra Helsingborg. Derfor er der også hyppige færgeafgange fra Helsingør til Helsingborg og tidligere afgik der en båd hvert femte minut mellem de to byer. Grundet sin placering og sin størrelse er Helsingørs handelsliv præget af grænsehandelen med Sverige, indbyggere fra hovedstaden og af folk der kommer for at besøge Helsingørs turistattraktioner.

I de senere år har Helsingør fokuseret meget på at gøre byen attraktiv for virksomheder og har åbnet op for salg af erhvervsgrunde, hvilket har gjort at mange virksomheder har valgt at placere sig i Helsingør, da byen bliver set som en port til resten af Skandinavien grundet sin korte afstand til Helsingborg. Byen er desuden meget ivrig efter at få iværksættere til og der er i de senere år kommet flere kontorfællesskaber til byen for at møde efterspørgslen.

Helsingør er desuden verdenskendt grundet Kronborg slottet og William Shakespeares teaterstykke Hamlet, der udspiller sig i Helsingør. Hamlet er muligvis det første teaterstykke der nogensinde er blevet opført, hvilket har skabt stor opmærksomhed omkring byen der kaldes Elsinore på engelsk. Helsingørs turisme er derfor meget præget af folk der vil besøge Kronborg og byen Hamlet stammer fra.

Fakta om Helsingør:
Helsingør Kommune
Information om Helsingør på Wikipedia
Statistikker om Helsingør (Danmarks Statistik)
Kort over Helsingør

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Helsingør
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Helsingør lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Nordsjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden