Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontorfællesskab til leje, Herlev, Marielundvej 46

Marielundvej 46, 2730 Herlev
  • Kontorfællesskab til leje
Kontorfællesskab til leje, Herlev, Marielundvej 46
Marielundvej 46, 2730 Herlev
  • Kontorfællesskab til leje
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontorfællesskab til leje, Herlev, Marielundvej 46

Rent Estate A/S
Mikkel Aamodt
tlf: 70220029
portal@rentestate.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

Vis på kort
  • 95686
  • Kontorfællesskab
  • 1 - 15
  • Ja
  • 8 Pladser
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hyggelig fælles have til sommeren - HALV PRIS frem til d. 30. september 2024

Vores BUCH BUSINESS CENTER i Herlev står over for en større modernisering, og i den forbindelse tilbyder vi 50% i lejerabat i perioden frem til d. 30. september 2024.

Området:
Fantastisk præsentabel ejendom beliggende i Herlev’s eftertragtede erhvervskvarter ca. 200 meter fra Nordre Ringvej og den kommende Letbane Station ved Lyskær.

Ejendommen består af 23.083 m² med mange store og mellemstore lejere, der er udlejet til ca. 45 forskellige virksomheder, heriblandt Bravida A/S, SHARP Danmark A/S, Advania Danmark A/S og Dansk Miljørådgivning A/S mfl.

Ejendommen er i juni 2024 over 98% udlejet.

Lejemålet:
Vores BUCH BUSINESS CENTER i Herlev står over for en større modernisering, og i den forbindelse tilbyder vi 50% i lejerabat i perioden frem til d. 30. september 2024.

Moderniseringen forventes færdigt efter sommeren, og omfatter blandt andet udskiftning af alt belysning til LED, nye sortnisterede tæppefliser i alle kontorer og gangareal, nyt loungeområde med store infoskærme, to tekøkkener, samt en større frokoststue.

Lejemålet er beliggende på ejendommens 1. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med mulighed for at leje kontorer enkeltvis, og løbende tilpasse det virksomhedens behov, således at i kun lejer de antal kvadratmeter, I har brug for. Det vil også være muligt at leje flere kontorer ved siden af hinanden.

Udover eget aflukkede kontor, så kan man som Lejer også frit benytte sig af tekøkken, frokoststue, mødelokale med Tv-skærm, toiletter, fibernet, fri parkering og en hyggelig have med siddepladser til frokostpausen.

Hvorfor blive en del af BUCH BUSINESS CENTER?:
BUCH BUSINESS CENTER består i dag af mere end 10.000 m2 kontorfællesskab, fordelt på 4 adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og med tæt på 100 virksomheder boende til leje. BUCH BUSINESS CENTER er kendetegnet med pæne og moderniserede omgivelser, gode mødefaciliteter og hyggelige loungeområder, hvor virksomheder i alle størrelser og brancher kan mødes på kryds og tværs. Fælles for alle lejere er, at de ønsker præsentable kontorlejemål til konkurrence-dygtige priser.

Som lejer i BUCH BUSINESS CENTER har man mulighed for, på tværs af ejendommene, at gøre brug af møde- og kantinefaciliteter, helt uden meromkostninger.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 400 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster, og mulighed for opladning på ejendommens 4 Spirii ladestandere.

Der går ligeledes Bus 155 få hundrede meter fra adressen, der med kun 5 stop får dig fra Herlev St. til Marielundvej. Bussen går hvert 20. minut.

Størrelse:
Lejemålene udgør aflukkede kontorer fra 32 – 200 m² inkl. andel af fællesarealer, med mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af hinanden.

Se vedlagte plantegning med de aktuelle kontorer til leje, eller det vedhæftede lejeprospekt s. 14.

Leje:
Lejen er pr. kontor, og er alt inklusiv (el-forbrug, internet, samt betaling af fælles-, drifts- og varmeudgifter).

Leje pr. måned:
32 m²: kr. 3.636,88
36 m²: kr. 4.139,90
39 m²: kr. 4.495,10
41 m²: kr. 4.728,85
64 m²: kr. 7.391,77
105 m2: kr. 12.073,65
136 m²: kr. 15.642,92
200 m²: kr. 22.917,67

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2025.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jf. indgået lejekontrakt.

Fællesudgifter:
Fællesudgifterne består af rengøring af fællesarealerne, vinduespudsning, el-forbrug og internet, og er indeholdt i lejen med kr. 160,00 pr. m².

Driftsudgifter:
Driftsudgifter består af ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m., og er indeholdt i lejen med kr. 89,00 pr m².

Varme:
Lejers betaling af varme er indeholdt i lejen med kr. 52,00 pr. m².

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 30. maj 2023 gennemgået, og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”.

Opsigelse:
Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Services: Eget firmaskilt ved hoveddør, Køkken/frokoststue, Parkeringspladser, Rengøring

Information og data

Denne kontorplads ligger på Marielundvej i Herlev. Herlev har postnummeret 2730, og ligger i kommunen Herlev, som ligger i Storkøbenhavn. Pladsen er i alt 150 m2.